Activitatea lipsită de prejudecăți a lui Stormy Summers într-o lume dominată de bărbați a lăsat urme în ultimele decenii din secolul trecut, scrie Herald Sun. 

Femeia a condus mai multe afaceri în industria de entertainment și a făcut eforturi să legalizeze munca fetelor pe care le angajase.

Citește și: "S-a aruncat de la balcon". Răsturnare de situație în moartea iubitului Arynei Sabalenka, tenismena cu care ar putea juca Simona Halep la Miami

Stormy Summers, nume legendar în Australia

Stormy Summers, nume legendar în Australia

[Sursa foto: Twitter]

Cine a fost Stormy Summers

Australianca ajunsă în centrul atacurilor venite din rândul puritaniștilor a candidat pentru primăria orașului Adelaide.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Se presupune că Summers a murit după o scurtă boală la Spitalul Lyell McEwin duminică, cu doar trei zile înainte de a împlini 78 de ani, informează News.com.au.

Doamna Summers a fost una dintre cele mai faimoase "madame" ale orașului Adelaide și un personaj controversat cu presupuse legături cu lumea interlopă și dese înfruntări cu poliția.

Cine a fost Stormy Summers

Stormy Summers a murit

[Sursa foto: Twitter]

Prietenul apropiat al lui Stormy Summers, Martin Herren, a declarat marți pentru The Advertiser că știrile despre moartea celebrei curtezane au fost un șoc pentru el.

„Am petrecut trei ore cu ea sâmbătă seara și părea să își revină. Am inima zdrobită”, a spus el.

Pe lângă activitățile sale politice, Stormy Summers era binecunoscută în marele oraș din Australia și prin BMW-ul său negru, personalizat cu plăcuțele de înmatriculare „STORMY”.

A murit Stormy Summers, cea mai controversată "matroană" din Occident

A murit Stormy Summers, cea mai controversată "matroană" din Occident

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si