Tatăl lui Emi Pian a murit. Bărbatul a pierdut lupta în această dimineață. Apropiații bărbatului sunt în stare de șoc. „Sufletul meu bun...m-ai lăsat când aveam cea mai mare nevoie de tine, de căldura ta, de inimioara ta!” a zis Aly Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Pian Senior avea probleme cardiace, ba chiar acesta a suferit un infarct în luna august, atunci când a aflat că fiul lui a fost înjunghiat și a murit.

Acum familia Mototolea se mai pregătește de încă o înmormântare, capul clanului Duduianu a încetat din viață în penitenciarul Mioveni.

Tatăl și fiul clanului Duduianu au murit în același an

În urmă cu doar câteva luni, fiul lui Nicolae Duduianu, Emi Pian a fost înjunghiat după o partidă de barbut de către Ciprian Napi. Atacul a fost în jurul piciorului, iar până la sosirea ambulanței Emi Pian a murit.

a murit tatăl lui emi pian
Tatăl lui Emi Pian.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Familia lui Emi Pian, conflict cu Poliția Română. Ce se întâmplă cu clanul Duduianu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, a fost ucis noaptea trecută pe o stradă din Capitală, chiar de un cunoscut de al său.

Emi Pian este un renumit interlop din România. Bărbatul conducea întregul clan Duduianu care a fost implicat în diferite scandaluri.

El a mers la o partidă de barbut unde au intervenit câteva neînțelegeri între participanții jocului, pe motiv de câștig. Napi, liderul unei grupări mafiote din zona Chitila, l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian. Apropiații clanului afirmă că fiul lui Napi ar fi fost adevăratul ucigaș, însă anchetatorii nu au putut face momentan nici o declarație în acest sens.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”,  a transmis Poliția Română.

Ciprian Napi a fost arestat, iar la doar câteva zile după incident casa lui a fost incendiată.

Sute de oameni din întreaga țară au participat la înmormântarea interlopului Emi Pian. Familia Mototolea a fost îngenuncheată de durere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si