Close sidebar
Close sidebar

Șoc în lumea interlopă. A murit tatăl lui Emi Pian

La aproape o jumătate de an după moartea fiului, Pian Senior pierde lupta cu viața. Anunțul a fost făcut în această dimineață de apropiații bărbatului.

Georgiana Balaban,

Fiul și tatăl lui Emi Pian. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tatăl lui Emi Pian a murit. Bărbatul a pierdut lupta în această dimineață. Apropiații bărbatului sunt în stare de șoc. „Sufletul meu bun...m-ai lăsat când aveam cea mai mare nevoie de tine, de căldura ta, de inimioara ta!” a zis Aly Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Pian Senior avea probleme cardiace, ba chiar acesta a suferit un infarct în luna august, atunci când a aflat că fiul lui a fost înjunghiat și a murit. Acum familia Mototolea se mai pregătește de încă o înmormântare, capul clanului Duduianu a încetat din viață în penitenciarul Mioveni.

Tatăl și fiul clanului Duduianu au murit în același an

În urmă cu doar câteva luni, fiul lui Nicolae Duduianu, Emi Pian a fost înjunghiat după o partidă de barbut de către Ciprian Napi.

Atacul a fost în jurul piciorului, iar până la sosirea ambulanței Emi Pian a murit.

Tatăl lui Emi Pian. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Familia lui Emi Pian, conflict cu Poliția Română. Ce se întâmplă cu clanul Duduianu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, a fost ucis noaptea trecută pe o stradă din Capitală, chiar de un cunoscut de al său.

Emi Pian este un renumit interlop din România. Bărbatul conducea întregul clan Duduianu care a fost implicat în diferite scandaluri. El a mers la o partidă de barbut unde au intervenit câteva neînțelegeri între participanții jocului, pe motiv de câștig. Napi, liderul unei grupări mafiote din zona Chitila, l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian. Apropiații clanului afirmă că fiul lui Napi ar fi fost adevăratul ucigaș, însă anchetatorii nu au putut face momentan nici o declarație în acest sens.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”,  a transmis Poliția Română.

Ciprian Napi a fost arestat, iar la doar câteva zile după incident casa lui a fost incendiată.

Sute de oameni din întreaga țară au participat la înmormântarea interlopului Emi Pian. Familia Mototolea a fost îngenuncheată de durere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI