Close sidebar
Close sidebar

O româncă și-a parcat mașina pe linia de tramvai pentru că întârzia la programarea de la gene. Ce au transmis oamenii legii

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să își pună gene false. Explicația incredibilă a tinerei i-a uimit pe oamenii legii.

Georgiana Balaban,

O șoferiță a blocat linia de tramvai pentru a ajunge la programarea de la gene.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția Rutieră din Brăila a avut parte de un caz inedit. O șoferiță de 24 de ani a blocat traficul după ce și-a parcat mașina pe linia de tramvai și a plecat să-și pună gene false. Cazul pare a fi scos dintr-o comedie televizată.

Citește și: Iași: O ambulanță cu pacienți a fost lovită de o mașină de salubritate

Femeia a blocat traficul din Brăila fără a sta pe gânduri. Ea și-a parcat autoturismul și a mers să-și pună gene false la un salon din apropiere. Când a fost trasă la răspundere de polițiști, șoferița a oferit o explicație incredibilă.

Cazul șoferiței care a parcat pe linia de tramvai

Tânăra nu a stat pe gânduri și a mers liniștită să-și pună gene false, fără să-i pese că va bloca traficul din jurul ei. Ea a fost chemată la fața locului și le-a spus agenților de poliție că s-a grăbit să ajungă la salonul de înfrumusețare, informează debraila.ro.

Citește și: O mașină a luat foc într-o intersecție din Capitală

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un echipaj din cadrul Poliției Locale a identificat proprietarul autoturismului, marca BMW, și apoi agenții au chestionat-o pe tânără. După ce a dat vina pe grabă pentru că a blocat circulația tramvaielor pe strada Octav Doicescu, șoferița a mai susținut și că nici nu a realizat faptul că mașina ei blochează circulația.

Aceasta a spus că „nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”.

Citește și: Tragedie în cartierul Rahova din Capitală! O copilă de 12 ani a fost călcată de tramvai

Șoferița de 24 de ani este din comuna Movila Miresei și s-a întors de la salonul la care își punea genele false după aproximativ 50 de minute.

În urma acțiunilor ei, șoferița în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 580 de lei, primind și 3 puncte de penalizare, conform sursei citate anterior.

Citește și: Preț carburanți 29 decembrie 2022. La cât a ajuns joi litrul de benzină și de motorină

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI