Close sidebar
Close sidebar

A plătit un necunoscut să-i ucidă soția, dar lucrurile s-au întors împotriva lui. Cine era, de fapt, asasinul plătit

Tatăl a trei copii a pledat vinovat pentru tentativă de crimă și riscă până 10 în spatele gratiilor după ce a încercat să-și ucidă soția. El a contractat un ucigaș profesionist și i-a plătit acestuia un avans ca să rezolve cât mai rapid "problema" cu femeia care vroia să divorțeze de el.

Sorin Negru,

Massimo Marenghi din Massachusetts, alături de soția cu care are trei copii


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a angajat accidental un agent sub acoperire de la FBI pentru a-i ucide soția, ajungând chiar să ofere un pachet de 10.000 de dolari pentru „serviciul” ingrat.

Citește și: O româncă beată a făcut scandal într-un restaurant din Italia! Femeia l-a atacat pe proprietar

Massimo Marenghi din Massachusetts a recunoscut în instanță planul său de ucidere, săptămâna trecută (16 martie) și riscă potențial zece ani de închisoare pentru crimă, potrivit The Independent.

De ce a vrut bărbatul să scape de soția sa

Marenghi a pledat vinovat săptămâna trecută pentru tentativă de omor prin angajarea unui asasin plătit, potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii SUA pentru Districtul Massachusetts.

Citește și: „E cadavru viu!” Acuzații grave într-un spital din România, după ce un tânăr de 31 de ani care se află în comă profundă de 2 luni, a ajuns de nerecunoscut! Tânărul a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de măsea

Bărbatul a angajat fără să știe un agent federal sub acoperire pentru a-i ucide soția, în timp ce avea impresia că era de fapt un asasin cu contract.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Potrivit oficialilor FBI, Marenghi „s-a plâns că soția sa a cerut un ordin de restricție împotriva lui” încă din ianuarie 2021.

Cei doi au trei copii împreună, iar bărbatul s-a gândit că își va simplifica viața și relația cu copiii dacă o elimină pe soție.

Marenghi ar fi „abordat subiectul uciderii soției sale” cu un informator care mai târziu a fost menționat în dosarele instanței drept „sursă confidențială” sau „CS”.

Un șir de mesaje text din 1 ianuarie 2021 între Marenghi și CS a arătat că soțul „a ridicat din nou subiectul uciderii soției sale”.

Citește și: O mamă a doi copii a fost ucisă cu sălbăticie de câinii vecinilor, chiar în fața fiului său cel mic/ Proprietara câinilor: "Am inima frântă, sunt în stare de șoc, sunt neîncrezătoare și vreau doar să mor”

Marenghi i-a cerut agentului sub acoperire să-l asiste și să-i „elimine” problema în schimbul a 10 mii de dolari.

Soțul i-a dat asasinului plătit fotografii și programul de lucru al soției

„Marenghi a fost de acord și i-a oferit lui CS fotografii ale soției sale, informații despre locul și orele de lucru ale soției sale, adresa de domiciliu din Malden, o descriere a vehiculului ei și numărul de telefon.”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Autoritățile au dezvăluit că Marenghi a predat ulterior un avans în numerar de 1.500 de dolari pentru înfăptuirea crimei, în timpul celei de-a doua întâlniri cu agentul.

Oficialii afirmă că Marenghi era dornic ca atentatul să aibă loc cât mai curând, îndemnându-l pe agentul sub acoperire să se apuce repede de treabă.

După acea întâlnire, CS a contactat ofițerii locali de la Departamentul de Poliție Northwood din New Hampshire, care ulterior au luat legătura cu FBI.

Bărbatul a aflat atunci că și-a ales greșit asasinul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI