Flavius s-a îndrăgostit în India de o rusoaică

Tânărul a menționat că acum este atras de o rusoaică pe care cunoscut-o în India.

Motivul pentru care Flavius a ales să părăsească Casa Iubirii a fost India și proiectul de care se bucură în prezent. Tânărul este foarte entuziasmat pentru experiența trăită acolo. Acesta a dezvăluit că a întâlnit chiar și o fată care i-a dat lumea peste cap.

Am și un crush aici, am cunoscut multe fete, nu o să îmi fac relație aici, mă distrez, dar fata asta mă face să mă gândesc la ea.

Citeste si: Discuții aprinse între Maria și Dragoș din Casa Iubirii. „Mă duc acasă!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

E genul de fată, care, dacă aș fi cu ea, mă face să fiu dependent de ea. Eu nu vreau asta, nici ea pentru că și ea e tot cu munca aici. E rusoaică, are ochii alună. Are vibe-ul ăla care îmi place mie, dar nu știu, ne-am văzut doar la câteva petreceri. Am mai avut câteva aventuri cu niște prietene din India. Am 24 de ani, cu siguranță în următoarea mea relație vreau să fac ceva super serios.

Dar mă gândeam cât stau aici că nu s-ar merita să îmi dau energia pe cineva, poate o iubesc, ea pleacă în altă lume, eu la fel, chiar nu vreau să sufăr", a declarat Flavius.

Care mai este relația dintre Flavius și Dori

De-a lungul competiției, Flavius a avut o idilă cu Dori, primul lor sărut făcând ravagii. 

De când a plecat nu s-a mai știut nimic de relația lor, însă tânărul a vorbit și despre relația el și Dori în prezent.

Citeste si: Droguri de circa 3 milioane de lei, ridicate de polițiștii din Republica Moldova

Este și ea matură. Cred că s-a întâlnit și ea cu cineva prin București. Plus, nu e ca și cum am avut nu știu ce relație, da, ne-am sărutat. Vrea să îi transmit lui Dori că o salut și o pup și sper că e fericită. Oricum ne vedem când vin în București, asta nu cade.

Că e prietenie, că e prietenie cu beneficii, că e o relație, nu contează. Când am ajuns aici, eu am mai vorbit cu ea primele două săptămâni, doar că e și ea în București se distrează", a mărturisit Flavius, în emisiunea "Culisele Iubirii".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si