Mihaela Gurguta a luat drumul strainatatii pentru a achita datoriile pe care le avea la banci, noteaza vremeanoua.ro. impreuna cu niste prietene din localitatea Puscasi, tanara a plecat in Spania, la cules de capsuni, scrie vremeanoua.

Mihaela si-a sunat familia, in perioada Pastelor si de doi ani nu a mai dat niciun semn de viata. Fratele fetei, Laurentiu Ghitulescu, o cauta disperat.
„Cand a plecat de acasa asa mi-a spus.

Ca pleaca la cules de fructe in Spania. Dupa ce a plecat, a sunat-o pe bunica de doua ori si a spus ca e la munca. La un moment dat, s-a despartit de fetele cu care plecase si s-a dus la alt patron. De atunci, nici acestea nu mai stiu nimic de ea. Mi-au povestit ca a facut nu stiu ce rau la patronul la care plecase sa lucreze si acesta nu a mai primit-o la munca. Ar fi plecat de acolo sa-si caute in alta parte. inainte de a pleca traia in concubinaj cu un barbat de la Puscasi. Nici cu el nu a mai luat legatura. Doamne fereste, sa nu fie moarta! Ne gandim la orice”, a povestit Laurentiu Ghitulescu, fratele fetei disparute.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul spune ca este prima oara cand sora lui a plecat sa munceasca in strainatate. Laurentiu Ghitulescu sustine ca a semnalat disparitia la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.

„Am fost la Politie si am dat o declaratie.

Apoi mi-a spus sa astept pana o sa ma sune comandantul sa-mi comunice daca o dau sau nu in urmarire generala. Asta se intampla acum doi ani. De atunci, am tot intrebat de ea, dar nimeni nu poate sa-mi spuna nimic”, a mai spus acesta.

Sursa foto: Vremeanoua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si