Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Eveniment bizar pe o autostradă din SUA. A plouat cu bani

Participanții la trafic de pe o autostradă din San Diego, California au trăit un moment cu totul unic. A plouat cu bani, la propriu, după ce ușile unei furgonete blindate s-au deschis în mers și mii de bancnote și-au luat zborul din interiorul acesteia. Oamenii legii au arestat două persoane.

Alexandra Costea,

Eveniment bizar pe o autostradă din SUA. A plouat cu bani

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”, declară o tânără care a asistat la evenimentul de pe autostradă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Utilizatorii de Instagram vor avea nevoie de selfie-uri video pentru verificarea identității

Cei care s-au oprit să adune bani au fost îndemnați să îi returneze 

Oamenii legii ajunși la fața locului au efectuat două arestări, a scris presa locală. Reprezentanții poliției de autostrăzi au precizat că FBI-ul a fost implicat și i-au îndemnat pe cei care au adunat bani să se prezinte la secțiile de poliție. Ofițerul Jim Bettencourt a precizat că oricare persoană care s-a oprit pentru a aduna bani  „s-ar putea confrunta cu acuzații”.

Două persoane au fost arestate la fața locului după ce și-au încuiat cheile în mașini și au blocat benzile de circulație.

Citeste si: A scăpat ca prin minune cu viață după ce mașina sa a fost strivită de un camion

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI