Familia unei mămici de 27 de ani din orașul Maceió, Brazilia, acuză o așa-zisă expertă în chestiuni paranormale de otrăvirea clientei sale.

Potrivit acuzațiilor formulate de procurorii brazilieni, ghicitoarea în globuri de cristal i-ar fi dat să consume dulciuri otrăvite, sub pretextul că o vor ajuta să își influențeze destinul.

Citește și: Stewardesă găsită fără viață în camera de hotel de la aeroport

Institutul Național de Criminalistică din Brazilia a găsit cantități mari de reziduuri de pesticide extrem de toxice în probele colectate din sângele femeii, potrivit publicației Globo.com.

Cum s-a produs tragedia

Polițiștii din Brazilia au lansat o operațiune de arestare a vrăjitoarei misterioase după ce aceasta i-ar fi dat mamei unui copil mic dulciuri otrăvite ca parte din ritualul ocult.

Poliția din orașul brazilian Maceio declară că Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto ar fi primit dulciuri suspecte care au otrăvit-o la începutul lunii august, înainte ca femeia să moară o zi mai târziu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mămica otrăvită

Șefa Laboratorului de Chimie și Toxicologie care i-a analizat probele, Thalmanny Goulart, a declarat: „Din păcate, un alt caz care implică otrăvire cu pesticide toxice. Aceste substanțe sunt foarte răspândite în cazurile de otrăvire [și] intoxicație în Brazilia datorită accesului facil, în ciuda faptului că sunt reglementate de Ministerul Agriculturii și Aprovizionării.”

Tânăra mamă a unei fete de nouă ani a fost adusă la spitalul Santa Casa de Misericordia după ce a mâncat dulciurile pe data de 3 august.

Citește și: VIDEO- Incendiu devastator la nuntă. Peste 100 de morți în Irak din cauza flăcărilor

Ea ar fi suferit de dureri severe de stomac, vărsături și sângerare pe nas în momentul în care a fost internată.

Verișoara ei, Lumenita Valoz, a spus că a dezvoltat simptomele la doar câteva ore după ce a mâncat dulciurile și a spus: "A mâncat bomboanele pe 3 august și a murit la primele ore ale zilei de 4 august. Era singură. Ea nu a menționat locația ghicitoarei care i-a dat dulciurile”.

Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto

Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto

Poliția civilă a înregistrat cazul ei drept „un deces suspect” și așteaptă rezultatele criminalistice pentru a confirma speculațiile privind omuciderea.

Secția de Omucideri din capitala Brazilia a transmis că va investiga moartea femeii. Deocamdată nu sunt clare motivele unei posibile otrăviri intenționate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si