Kristel Candelario, în vârstă de 32 de ani, a pledat vinovată luna trecută pentru crimă calificată și punerea în pericol a copiilor, ca parte a unui acord cu procurorii din districtul Cuyahoga.

Femeia din Ohio a fost condamnată luni la închisoare pe viață fără nicio șansă de eliberare condiționată, informează The Independent. 

Citește și: VIDEO-Primarul fugar, Cătălin Cherecheș, cere condiții în arest, la scurt timp de la venirea în țară

Kristel Candelario,

Kristel Candelario, vinovată de crimă calificată

[Sursa foto: The Independent]

Femeia își regretă prea târziu gestul inconștient

Mama din Ohio a luat o decizie șocantă vara trecută: să plece în vacanță timp de 10 zile și să-și lase fiica în vârstă de 16 luni singură acasă. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Micuța nu a avut nicio șansă să reziste de una singură în casă și a murit după gestul cumplit al mamei sale.

Candelario, care s-a luptat cu depresia și alte probleme de sănătate mintală asociate, a spus că s-a rugat zilnic pentru iertare.

„Simt atât de multă durere în legătură cu pierderea copilului meu, Jailyn”, a

spus ea. „Sunt devastată de tot ce s-a întâmplat. Nu încerc să-mi justific acțiunile, dar nimeni nu știa cât de mult sufăr și prin ce trec... Dumnezeu și fiica mea m-au iertat.”

Judecătorul din Ohio: "Ai comis trădarea supremă"

Judecătorul Brendan Sheehan de la Judecătoria Common Pleas i-a spus lui Candelario că a comis „trădarea supremă” lăsându-și fiica singură, fără mâncare.

„Așa cum nu ai lăsat-o pe Jailyn să iasă din închisoare, la fel ar trebui să-ți petreci restul vieții într-o celulă fără libertate”, a spus Sheehan.

„Singura diferență va fi că închisoarea te va hrăni și îți va oferi apa pe care tu le-ai refuzat fetiței tale”, a adăugat judecătorul.

Judecătorul nu a avut milă față de mama de origine ecuadoriană

Judecătorul nu a avut milă față de mama de origine ecuadoriană

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si