Close sidebar
Close sidebar

A primit închisoare pe viață! Ca să plece liniștită în vacanță, o mamă de 32 de ani și-a lăsat singură fetița timp de 10 zile, fără mâncare și apă

Femeia care și-a lăsat singur bebelușul timp de 10 zile când a plecat în vacanță a fost închisă pe viață. Decizia a fost luată miercuri de un tribunal din statul american Ohio.

Sorin Negru,

Kristel Candelario, închisă pe viață

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kristel Candelario, în vârstă de 32 de ani, a pledat vinovată luna trecută pentru crimă calificată și punerea în pericol a copiilor, ca parte a unui acord cu procurorii din districtul Cuyahoga.

Femeia din Ohio a fost condamnată luni la închisoare pe viață fără nicio șansă de eliberare condiționată, informează The Independent. 

Citește și: VIDEO-Primarul fugar, Cătălin Cherecheș, cere condiții în arest, la scurt timp de la venirea în țară

Kristel Candelario, vinovată de crimă calificată

[Sursa foto: The Independent]

Femeia își regretă prea târziu gestul inconștient

Mama din Ohio a luat o decizie șocantă vara trecută: să plece în vacanță timp de 10 zile și să-și lase fiica în vârstă de 16 luni singură acasă. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Micuța nu a avut nicio șansă să reziste de una singură în casă și a murit după gestul cumplit al mamei sale.

Candelario, care s-a luptat cu depresia și alte probleme de sănătate mintală asociate, a spus că s-a rugat zilnic pentru iertare.

„Simt atât de multă durere în legătură cu pierderea copilului meu, Jailyn”, a spus ea.

„Sunt devastată de tot ce s-a întâmplat. Nu încerc să-mi justific acțiunile, dar nimeni nu știa cât de mult sufăr și prin ce trec... Dumnezeu și fiica mea m-au iertat.”

Judecătorul din Ohio: "Ai comis trădarea supremă"

Judecătorul Brendan Sheehan de la Judecătoria Common Pleas i-a spus lui Candelario că a comis „trădarea supremă” lăsându-și fiica singură, fără mâncare.

„Așa cum nu ai lăsat-o pe Jailyn să iasă din închisoare, la fel ar trebui să-ți petreci restul vieții într-o celulă fără libertate”, a spus Sheehan.

„Singura diferență va fi că închisoarea te va hrăni și îți va oferi apa pe care tu le-ai refuzat fetiței tale”, a adăugat judecătorul.

Judecătorul nu a avut milă față de mama de origine ecuadoriană

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI