Close sidebar
Close sidebar

"A pus mainile pe bordura aia! A tipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o". Martorii crimei de la metrou fac dezvaluiri socante! Criminala ar fi bolnava psihic

Tanara, de 25 de ani, care a murit aseara lovita de metrou a fost ucisa, au concluzionat criminalistii tarziu in noapte.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vinovata ar fi o femeie de 36 de ani cu posibile tulburari psihice care a impins-o intre sine. Individa a mai incercat sa mai faca o victima inainte de asta.

Martorii care au asistat aseara oripilati la scenele de groaza au povestit reporterilor Kanal D cum tanara de 25 de ani era cazuta intre sine si urla dupa ajutor.

N-a mai apucat sa intervina nimeni, caci metroul intrase in statie deja si, cum n-a putut frana, a izbit-o violent. Medicii nu i-au mai putut viata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"A pus mainile pe bordura aia. A vrut sa se ridice. A tipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Daca incerca sa se sinucida, nu striga dupa ajutor", ne-a spus o calatoare.

Daca initial s-a spus c-ar fi vorba despre o sinucidere, alti martori aveau sa spulbere scenariul. Vazusera momentul in care tanara a fost impinsa spre moarte de o femeie misterioasa.

 

" A imbrancit-o, a alunecat cu piciorul si a cazut acolo.", a spus o femeie.

Totul s-a petrecut fulgerator, iar criminalistii care au ajuns la locul oribilei fapte aveau sa descopere socantul adevarul cand au privit imaginile de pe camerele de supraveghere.

O femeie de aporoximativ 40 de ani care purta o esarfa pe cap a trecut pe langa tanara si, ca din senin, i-a facut vant.

Apoi, suspecta de crima a disparut.

“Din datele existente la acest moment, rezultă că persoana în cauză, pe care o căutăm în acest moment, ar fi împins pur şi simplu victima spre garnitura de metrou care se apropia de staţie. Nu reiese că ar fi fost implicate într-un conflict”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.
Imediat dupa ce Politia Capitalei i-a facut publica imaginea, o alta adolescenta si-a facut curaj si s-a dus sa depuna plangere.

Era cat pe ce sa-i fie si ea victima, tot aseara, cu cateva ore inainte de tragedia de la Dristor, doar ca scenele s-au derulat in alta statie. Tanara de 20 de ani a fost si ea impinsa, dar s-a salvat, din fericire.  

Dosarul este cercetat acum de procurori. Tanara care a fost ucisa era din Craiova si studia in capitala. Prietenii ei, cu care trebuia sa se vada in aseara, au venit in mare graba cand au auzit de tragedie si au observat ca nu le mai raspundea la telefon. Unul dintre ei a avut nevoie de ingrijiri medicale. I s-a facut rau cand a vazut medicii legisti care ridicau cadavrul.

Autor: Claudiu Mocan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI