Tanara a calcat pe urmele tatalui sau, insa nu s-a vazut niciodata in bucatarie, desi a crescu printre oale. Dupa o afacere esuata cu aranjamente florare, tanara s-a orientat spre o afacere dulce. Asa ca a invesitit 100.000 de euro intr-o cofetarie, Braseria Zexe.

„Nu pot sa inteleg de ce cofetaria de la coltul acesta seamana cu cea de la coltul urmator. Ceea ce trebuie noi sa facem este sa luam toate prajiturile uitate şi sa le readucem in prim-plan pentru ca avem o cofetarie plina de viata.

Nu mai gaseşti o cofetarie la fel de plina de viata ca a noastra“, a povestit tanara.

Ana Comsulea (Sursa foto: zf.ro)
Ana Comsulea (Sursa foto: zf.ro)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tanara se inspira de la Paris, unde se duce des si nu rateaza nicio intalnire cu Café Pouchkine sau cu Patrick Roger, un alchimist carea tranformat ciocolata intr-o arta.

"De exemplu, acum la Paris ciocolata incepe sa fie folosita mai degraba ca un condiment, dar eu sunt obsedata de ciocolata. Nu poti deschide o bombonerie la noi pentru ca nu ar merge. Noi suntem invatati ca atunci cand luam o cutie de bomboane sa o mancam pe toata deodata, dar in mod normal, daca este o bomboana de buna calitate, una singura iti este de ajuns.

La noi nu iese nimeni din alunele de padure si visine“, povesteste Ana Comuslea.

Articolul integral pe zf.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si