Close sidebar
Close sidebar

A ramas fara piele pe mana din cauza unui cos de gunoi dintr-un fast-food. Cazul socant al unui copil de patru ani: "I se vedea osul"

Un baietel de 4 ani din Londra a ramas fara pielea de pe mana dupa ce si-a prins mana intr-un cos de gunoi de metal dintr-un fast food, in timp ce arunca resturile.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baietelul era cu parintii intr-un fast food, insa cand a vrut sa arunce resturile la gunoi, a ramas cu mana blocata in cosul de metal. Copilul a fost transportat la spital, unde a ramas internat doua zile.
 

"Capacul de la cosul de gunoi i-a smuls pielea cu totul! I se vedea osul. Angajatii nu au facut nimic. Pur si simplu se uitau la noi. Este ridicol. Nu te handesti ca s-ar putea intampla asta”, a povestit tatal copilului pentru The Sun.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

In urma incidentului, reprezentantii lantului de restaurante i-au oferit 50 de lire familiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI