Un bebeluș a făcut furori în mediul online după ce mama sa a postat imagini inedite cu acesta. Copilul s-a născut cu o condiție foarte rară. Spre deosebire de alți nou născuți, copila s-a născut direct cu o dantură completă.

Deși nu este un caz unic în lume, imaginile cu micuța au făcut furori în mediul online.

Citește și: VIDEO Tânărul carbonizat în accidentul de la Brăila ar fi încercat să se sinucidă în trecut. Bogdan era polițist și avea 22 de ani

bebelus, dinti lapte, dantura completa

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Fiica mea s-a născut cu un set de complet de dinți și eu sper să fac posibilă conștientizarea acestei afecțiuni”, a spus femeia.

„Nu am mai văzut așa ceva!”, „Nu am mai văzut un set complet de dinți natali până acum!”, „De obicei dinții natali sunt unu, maxim doi”, „Nepoțica mea are dinți natali, dar doar doi, în partea de jos. E o afecțiune destul de rară”, sunt o parte dintre comentariile lăsate la postarea din mediul online.

Specialiștii spun că această afecțiune se numește „dinți natali” și în unele cazuri poate reprezenta un pericol pentru copii. Din acest motiv, medicii aleg uneori să apeleze la extragerea acestora la puțin timp după naștere. Această îndepărtare trebuie să aibă loc încă din primele zile de naștere, atunci când bebelușul este încă în spital.

Citește și: VIDEO/EXCLUSIV Bebeluș din Constanța, mort din cauza rujeolei. Ce s-a întâmplat cu copilul

bebelus, dinti lapte, dantura completa

Mama bebelușului a postat imaginile pe internet.

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si