Virginia McCullough, în vârstă de 36 de ani, i-a ucis pe părinții ei John, în vârstă de 74 de ani, și Lois, în vârstă de 75 de ani, la casa lor din Chelmsford, Essex.

Citește și: Loredana și-a primit sentința după ce a ucis-o pe Alina în camera de hotel. Câți ani va petrece în spatele gratiilor. Decizia instanței este definitivă

Crima a avut loc în luna iunie 2019, iar Virginia McCullough  a ascuns cadavrele părinților în casa în care a continuat să locuiască în următorii patru ani, până când a fost arestată în septembrie 2023.

Pentru a-și acoperi urmele, McCullough a mințit în mod repetat despre locul în care se află părinții ei, spunând medicilor și rudelor că nu se simt bine sau sunt plecați în vacanțe lungi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

McCullough a fost arestată pe 13 septembrie anul trecut, după ce cadavrele părinților ei au fost găsite într-un dormitor de la ultimul etaj al casei lor cu trei etaje din Pump Hill.

Casa unde părinții au fost ascunși post-mortem

Casa unde părinții femeii au fost ascunși post-mortem

[Sursa foto: Twitter ]

Poliția din Essex a transmis că femeia a mărturisit că și-a otrăvit tatăl cu medicamente prescrise și și-a înjunghiat mama la scurt timp după aceea.

John McCullough, fost lector la Colegiul de Educație din Chelmsford, și Lois au avut patru fiice, Virginia fiind cea mai mică dintre ele.

Virginia McCullogh a pledat vinovată în instanță, joi 4 iulie, pentru uciderea tatălui John și a mamei Lois.

Părinții uciși de femeia de 36 de ani

Părinții uciși de femeia de 36 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Sentința va fi anunțată abia în octombrie

Potrivit presei britanice, criminala nu a arătat nicio emoție în timp ce a pledat vinovată. Sentința pentru Virginia McCullough va fi anunțată pe 10 și 11 octombrie 2024.

Inspectorul detectiv Lydia George, de la Kent and Essex Serious Crime Directorate, a declarat: „În centrul acestei investigații se află familia lui John și Lois. Acțiunile Virginiei au avut un impact semnificativ și emoțional asupra grupului familial și gândurile noastre de astăzi sunt în primul rând la ei".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si