În fotografiile postate recent de Irina Tănase se poate observa cu ușurință faptul că tânăra nu mai poartă inelul de la fostul șef al PSD. Totodată, Irina nu mai afișează același zâmbet larg ca în vremurile în care era alături de Liviu Dragnea.

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea pare să nu mai fie deloc una sudată. Frumoasa blondă a primit inelul de logodnă din diamante prețioase și aur alb, a cărui valoare trece de 10.000

de euro. Când fostul șef al PSD era în libertate, Irina afișa cu mândrie bijuteria scumpă pe care o purta pretutindeni.

Cei doi sunt împreună din 2016, imediat după ce Dragnea a divorțat de Bombonica, prima sa soție. Acela a fost anul în care fostul lider PSD și Irina s-au mutat împreună.

Irina Tănase a lucrat pentru Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru PSD. În acea perioadă, Irina avea 23 de ani. În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, potrivit Cancan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit Rise Project, după puțin timp, Dragnea a invitat-o pe Irina în Brazilia de sărbători, deși fostul lider era încă însurat cu Bombonica.

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea în urmă cu aproximativ 4 ani Liviu Dragnea.

Momentan, Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat”

Recent, Dragnea a făcut recurs, cerând judecătorilor să îi fie anulată pedeapsa, însă magistrații Curții Supreme i-au respins cererea acestuia.

 „Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova.

Citeste si: Adevărul despre preoţii care deschid Cartea Sfântă. Puţină lume ştie ce semnifică, de fapt. E incredibil

Citeste si: Alba: Două persoane rănite în urma unui accident care a avut loc în Arieşeni

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, le-a spus Liviu Dragnea magistraților în sala de judecată.

Citeste si: Damian Butnariu, primarul care a făcut sex cu două minore traficate de un proxenet, a fost exclus din PNL

VEZI ȘI:  Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Rămâne de văzut care va fi deznodământul în cazul relației cu Irina Tănase, mai ales după ce judecătorii au decis că Liviu Dragnea va rămâne încarcerat la Penitenciarul Rahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si