Totul a inceput atunci cand Colin a mers la un mic restaurant din Canada, numit Whitbie’s Fish& Chips, unde a fost surprinsa sa vada doar o singura persoana inauntru, proprietarul localului in varsta de 70 de ani.

Ross a vazut ca in restaurant se pregateste halibut, un peste preparat dupa o reteta speciala, dar si ca locul era curat. L-a intrebat pe proprietar cum ii merfe afacerea, iar el i-a spus ca nu poate nicicum sa isi atraga clienti si ca nu reuseste nici macar el sa se intretina din aceasta afacere, relateaza BrightSide.me.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

N-a mai stat pe ganduri si s-a oferit sa il ajute. Cu o singura postare pe Facebook, Collin a reusit sa aduca in restaurant aproape 500 de persoane. Acum, oamenii stau minute bune la rand doar pentru a manca aici. Este pentru prima data in 7 ani cand John a avut atatia clienti.

Iata ce mesaj scris tanarul pe Facebook, reusind astfel sa puna afacerea batranelului pe picioare: „Astazi am fost pentru prima data la Whitbie’s Fish& Chip, unde exista o singura persoana: un domn de 70 de ani, proprietarul locului.

L-am intrebat cum merge afacerea si a spus ca nici macar el nu isi poate plati nici macar salariul. Asta chiar m-am suparat. Vreau ca oamenii sa fie bine, in special acest batranel de 17 de ami. Proprietarul este un om stilat, asa ce ii rog pe toti oamenii din Lethbridge sa distribuie aceasta postare ca sa-l ajutam pe acest om, care munceste din greu. Chiar merita asta”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si