O femeie a scăpat ca prin minune, după ce s-a urcat pe acoperișul unui bloc de 10 etaje și s-a aruncat. Locatarii au alertat autoritățile, iar polițiștii din Timișoara au intervenit.

Citește și: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul spitalului unde era internat

”La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 11:52, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, pe acoperişul de la intrarea în scara unui bloc, situat pe Calea Şagului din municipiul Timişoara, s-ar

afla o femeie căzută. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii rezultând faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului”, a transmis IPJ Timiş.

Citește și: Flăcările au cuprins un apartament dintr-un bloc din Târgu Mureș. Pompierii au intervenit

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul spitalului unde era internat

Un pacient de 70 de ani din Iași a murit, după ce s-a aruncat de la etajul secției unde se afla internat. Acesta suferea de cancer în stadiu terminal. Măcinat de durere, un pacient de 70 de ani, care suferea de cancer în stadiu terminal, s-a aruncat de la etajul secției în care se afla internat. Acesta era internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași a declarat că bărbatul a fost internat în noaptea de marți spre miercuri

Citește și:  O femeie a amenințat că se va arunca de la etajul patru al unui bloc din Mureș. Au intervenit negociatorii

"Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal, cu multiple metastaze şi traheostomă paliativă. Deşi pe fondul problemelor de sănătate pacientul comunica cu foarte multă dificultate, el a fost preluat de echipa de gardă care a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic.

Din păcate, din considerente personale care nu au fost comunicate echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem",  a explicat dr. Radu Crişan Dabija. 

Citește și: Lucrări la rețeaua de termoficare din Capitală. Aproape 600 de blocuri rămân fără apă caldă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si