Autoritățile s-au confruntat cu un record de viteză, stabilit de un șofer pe un drum național din România, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Cu ce viteză a circulat șoferul?

Record de viteză, în România. Cu cât a fost prins un șofer?

Se pare că incidentul ar fi avut loc pe Drumul Național 55, în Bechet, județul Dolj, în seara de vineri.

Șoferul, un bărbat de 47 de ani, din Craiova, ar fi fost înregistrat de aparatul radar în timp ce se deplasa cu o viteză de 218 km/h, pe DN 55, în afara localității Bechet. 

Bărbatul se pare că a fost amendat. De asemenea, dreptul de a conduce i-a fost suspendat pe o perioadă de 120 de zile, conform aceleiași surse.

Șoferul a circulat cu 128 km/h peste viteza legală admisă. 

Citește și: Ce pedeapsă ar fi primit șoferul care a lovit intenționat cu mașina un polițist? Bărbatul avea permisul suspendat la momentul accidentului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

masina de politie

Mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Ce i-au transmis polițiștii unui bărbat care circula cu aproape 300 de km/h?

Polițiștii din Brșov l-au prins pe un șofer în timp ce se deplasa cu o viteză de 275 km/h. Polițiștii l-au amendat și i-au suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 120 de zile. De asemenea, autoritățile au transmis un mesaj pe pagina de Facebook.

"Stimate conducător auto, Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune! Suntem impresionați

de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

Citește și: VIDEO- Declarații controversate ale unui preot cunoscut! Ce a spus acesta despre femeile care trec prin abuzuri?

masina radar politisti

Șofer prins cu 275 km/h

[Sursa foto: Facebook]

În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un "permis de odihnă" timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.

Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ți-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!

Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză- ele nu sunt doar elemente de decor! Cu respect, Poliția Rutieră Brașov", au scris cei de la Poliția Brașov pe pagina de Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si