Un bărbat a agresat un copil ținându-l atârnat de picior peste balustradă, cu capul în jos, de la etajul al doilea al unui hotel din Florida.

Citește și: Țara în care expații trăiesc mai bine decât oriunde în lume. Traiul acolo este mult peste media din UE sau SUA

În mod șocant, bărbatul de 31 de ani nu s-a limitat la amenințări, ci i-a dat drumul copilului în cap, potrivit Yahoo News.

Incidentul uluitor s-a petrecut la Sandals Inn din Daytona Beach, iar imediat după apelul la serviciile de urgență, micuțul a fost transportat la spital.

Din fericire, după investigații amănunțite, s-a stabilit că nu este de așteptat să aibă probleme medicale pe termen lung și a fost externat după două zile, a declarat sergentul de poliție din Daytona Beach. Tim Ehrenkaufer.

Cum s-a ajuns la gestul nervos al bărbatului

Brandon Gilmore, în vârstă de 31 de ani, s-a întâlnit cu o femeie, care era însoțită de copilul ei, într-o cameră de hotel pentru a-i face un piercing.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Gilmore a declarat poliției că i-a cunoscut pe mamă și copil în ziua incidentului.

Brandon Gilmore, arestat după incident

Brandon Gilmore, arestat după incident

[Sursa foto: X / Daily Mail]

Când a scos copilul pe balcon cu capul în jos, se cunoșteau de 5 ore. El primise permisiunea de la mama minorului să intre în camera de hotel a femeii.

O prietenă care stătea în aceeași cameră de hotel a declarat autorităților că bărbatul i-a întâlnit pe copil și pe mama lui la piscina hotelului în timp ce serveau niște băuturi.

Apoi, femeia l-a invitat pe Gilmore în camera ei.

În timp ce aștepta, Gilmore i-a spus femeii că îl duce pe băiat afară să se joace cu el și "să-l sperie puțin”.

Potrivit raportului poliției din Florida, "Gilbert a ieșit apoi din camera de hotel pe balcon, cu copilul în brațe, apoi l-a prins de un picior cu capul în jos, peste balustradă și i-a dat drumul în gol”.

Întreaga scenă a fost înregistrată video. Vârsta copilului nu a fost precizată.

Departamentul pentru Copii și Familie a fost anunțat despre incident, iar bărbatul a fost arestat, fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si