Un incident a avut loc miercuri, pe DJ 208H, în comuna Corni, județul Botoșani. O femeie a avut o reacție neașteptată, atunci când a dat nas în nas cu un echipaj de poliție.

Cum s-a produs evenimentul?

Mai exact, femeia a oprit mașina brusc, fără ca ea să fi fost trasă pe dreapta de către agenți. Acest gest le-a atras atenția oamenilor legii.

Ulterior, ei au legitimat-o. Au aflat faptul că femeia nu avea un permis de conducere. Ea și pasagerul din dreapta sunt acum cercetați penal.

"La data de 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au observat în trafic, pe Dj 208 H, în comuna Corni, un autoturism al cărui conducător auto a oprit brusc, în momentul în care a observat autospeciala de poliție", au transmis reprezentanții IPJ Botoșani, într-un comunicat de presă.

La volan se afla o tânără de 22 de ani, iar în dreapta ei, un tânăr.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de către un tânăr, pasager în auto".

Citește și: Polițist din Galați, la un pas de tragedie! Ce a putut să-i facă un șofer care nu a vrut să se legitimeze

Ea și pasagerul din dreapta sunt acum cercetați penal

Citește și: Pățania unui șofer nevinovat, care a rămas fără permis, după ce a ieșit pozitiv la patru substanțe psihoactive. ,,Nu mi se pare moral ce mi s-a întâmplat"

Cei doi sunt în prezent cercetați penal pentru conducere fără permis, respectiv pentru încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere, potrivit Digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si