Hai să facem cumpărături extra din când în când doar pentru bucuria noastră. Nu zilnic, dar măcar o dată pe lună sau la câteva luni poți adăuga pe lista de cumpărături ceva extra.

Hai să râdem extra! Când vedem un copil alergând, când admirăm o floare sau când cineva ne face un compliment. Lasă deoparte timiditatea, prejudecățile și limitările personale și râzi mult și cât mai des.

Relaxează-te extra atunci când simți că mai ai nevoie. Știi că ai tendința de a reduce momentele în care stai și te bucuri de liniște sau de ceva gustos. Ce-ar fi sa mai adaugi niște minute extra?

A venit primăvara. Hai să trăim extra!

A venit primăvara. Hai să trăim extra!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Hai cu mine pentru extra momente și extra savoare!

Cu mine, La Festa Cappucino cu extra spumă. Disponibilă într-o varietate de arome care te invită să te bucuri de momentele de răsfăț! Aduse de gustul savuros La Festa Cappucino care este perfect pentru voi doi, pentru prieteni sau doar pentru tine.

Citește și: Felicitări de 8 Martie 2023 pentru femeile din viața ta. Cele mai impresionante mesaje

Bucură-te de gama standard La Festa Cappuccino- Clasic, Vanilie, Frișcă, Choco, Alune, Rom, precum și de gama modernă Extra Size, cu extra spumă: Latte Macchiato, Irish Cream, Mochaccino, Toffee.

Pentru mai multe sugestii de momente trăite extra, te invit să urmărești postările mele de pe pagina de Facebook și de pe cea de Instagram.

La Festa. Și vezi viața cu ochi dulci.

Citește și: Aurelian Temișan, invitatul ediției de duminică, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si