O femeie în vârstă de 60 de ani a pornit în căutare secretelor longevității când nu se mai simțea bine în pielea ei. Dorința sa de a întineri s-a îndeplinit, astfel încât, la vârsta de 60 de ani, vârsta sa biologică este, de fapt, de 35 de ani, potrivit Business Insider, citat de csid.ro. Care sunt secretele longevității ce au condus-o către această performanță?

Vârsta reală nu coincide cu vârsta biologică pentru Tina Woods

Tina Woods este femeia care a vrut cu orice preț să întinerească. În prezent Tina are 60 de ani, dar analizele făcute au arătat că vârsta sa biologică este de 35 de ani.

Citește și: Noul bazin de înot de la Cluj îi va purta numele lui David Popovici. Anunțul făcut de Emil Boc: "Inspiră pe oricine că se poate reuși"

"Am împlinit 60 de ani și nu m-am șimțit niciodată mai bine. Testele pe care le-am făcut de ziua mea, când am împlinit 60 de ani, în această primăvară, sugerează că creierul are vârsta biologică de 35 de ani, sănătatea inimii mele este ca la 40, la fel și metabolismul", a declarat Tina Woods.

Tina Woods a mărturisit că a început să caute secretele longevității când și-a dat demisia de la locul de muncă.

Aceasta a apelat la mai mulți specialiști care i-au explicat că durata vieții este influențată de dietă, sport și odihnă. După ce a început să pună în aplicare sfaturile primite, Tina a observat schimbările radicale din viața ei. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

În prezent, femeia și-a deschis propria afacere în domeniul sănătății și învață oamenii cum să întinerească. Tina a povestit, potrivit sursei menționate anterior, cum a reușit să aibă vârsta biologică de 35 de ani, când buletinul arată că are 60 de ani.

Citește și: Cum ne protejăm de E.coli, bacteria prezentă în stațiunile de la malul mării. Dr. Tudor Ciuhodaru: "Semnele se instalează repede"

"Sper că se vor face mai multe eforturi pentru a măsura modul în care fericirea și optimismul ne pot schimba viața și ne pot ajuta să ne îmbunătățim longevitatea. Există deja un studiu despre modul în care factorii de stres și unele evenimente biologice, cum ar fi o sarcină, pot accelera temporar îmbătrânirea biologică. Și știm că oamenii mai fericiți și mai optimiști tind să trăiască mai mult", a declarat Tina Woods. 

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Se pare că timp de patru zile pe săptămâna, Tina avea restricții alimentare, consumând o singură masă pe zi. De asemenea, din rutina zilnică a acesteia nu lipsesc suplimentele de vitamina D, B12, Omega3 și colagen. Un alt lucru respectat de Tina este sportul. Aceasta face zumba de două ori pe săptămână, dansează și face antrenamente fizice acasă, ori de câte ori poate. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si