Close sidebar
Close sidebar

A zăcut mort ore în șir pe o plajă, până când un angajat a sunat la 112

Un turist britanic nu s-a mișcat ore în șir de pe șezlongul său de pe o plajă din Grecia și, ulterior, a fost declarat mort în cursul serii.

Laura Macovei,

A zăcut mort ore în șir pe o plajă, până când un angajat a sunat la 112

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Turistul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit sâmbătă seara de angajații plajei Stalida, frecventată în general de turiști cu copii.

Citeste si: Un bărbat din Republica Moldova a trecut Prutul ilegal doar ca să își vadă prietenii de pe o rețea de socializare

Angajații plajei s-au alarmat atunci când au văzut că bărbatul nu se ridică de pe șezlong, deși trecuseră câteva ore bune, informează Sky  News.

Bărbatul era mort de câteva ore

La fața locului au ajuns echipajele medicale și i-au acordat primul ajutor bărbatului. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Heraklion, însă medicii de acolo nu au putut decât să declare decesul. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cauza morții va fi stabilită după necropsie, iar între timp, autoritățile britanice au început demersurile pentru repatrierea decedatului.

Citeste si: VIDEO| El este românul care a dispărut în Grecia. Bărbatul a intrat în mare acum trei zile şi de atunci nu a mai fost văzut

Valurile de căldură sunt extrem de periculoase în această perioadă, avertizează autoritățile. 

Pe insula Creta, temperaturile au depășit 30 de grade Celsius în ultimele zile. Pompierii de pe insulă s-au luptat cu incendii de vegetație în Agios Vassiliou, care au afectat sute de hectare de teren agricol, inclusiv plantații de măslini, stupi și pășuni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI