Ne referim aici la camerele principale, living-ul, dormitorul, chiar și bucătăria. Cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba despre camera de baie, unde de cele mai multe ori spațiul este destul de mic, așa că poate fi ceva mai dificil. Ce-i drept, nici imposibil nu este. Cu toate acestea, am decis ca în rândurile următoare să nu îți vorbim despre stiluri de amenajat baia, ci de acele accesorii care nu au voie să lipsească, pentru că sunt foarte necesare.

Savonieră

Este acel spațiu unde se odihnește săpunul, și chiar este nevoie de ea în fiecare baie. Alegerea ei trebuie făcută în funcție de celelalte accesorii din baia ta, cu un design care să se potrivească și care să îți fie și pe plac. Din fericire, nu te poți plânge că ai parte de o ofertă modestă, așa că sigur vei găsi ceva care să te mulțumească.

Dispenser pentru săpun lichid

Cei mici sunt de-a dreptul fascinați de acest accesoriu, și poți profita de el pentru a-i învăța mai ușor când este nevoie să se spele pe mâini. De asemenea, un astfel de accesoriu este mult mai practic și igienic față de varianta clasică, aceea care presupune utilizarea săpunului clasic. Ai grijă doar să îl montezi în apropierea chiuvetei, din motive lesne de înțeles.

Suport pentru periuțele de dinți

Igiena orală corectă ne ferește de multe probleme de sănătate, și de aceea medicii stomatologi recomandă periatul dinților de cel puțin două ori pe zi. Prin urmare, ai nevoie de un suport pentru periuțele de dinți, pe care trebuie să îl amplasezi la îndemână, într-un loc care poate fi igienizat ușor și rapid. Poți opta pentru unul rezervat strict pentru periuțe, dar mai există și unele modele unde poți depozita ața dentară sau chiar parta de dinți.

Alături de savonieră este acel accesoriu care nu are voie să lipsească niciodată din camera ta de baie.

Suport pentru prosoape

La o simplă vizită prin magazinele de specialitate sau site-urile de profil de pe internet, găsim o gamă largă de suporturi pentru prosoape pentru care poți opta. Vei alege în funcție de preferințe, modul în care se armonizează și cu celelalte piese din baia ta, dar și spațiul pe care îl ai la dispoziție. Nu uita că este nevoie ca fiecare membru al familiei are nevoie de două prosoape de fiecare, unul pentru față și un altul pentru corp.

Cădiță sau albiuță

Este, din nou, un accesoriu care îți face viața mai ușoară. Poți folosi cadita mica Columnashop pentru băița de seară a celui mic, sau pur și simplu pentru a spăla rapid, la mână, câteva rufe și nu mai vrei să folosești în acest sens mașina de spălat. Oricare ar fi motivul tău, este un accesoriu foarte util și chiar ai nevoie de această cădiță.

Etajera pentru produse cosmetice sau de îngrijire personală

Atunci când camera ta de baie nu este una care excelează la capitolul spațiu, o etajeră este cea care te scutește de aglomerarea inutilă a acestuia. O poți folosi pentru a-ți depozita în siguranță și departe de mânuțele curioase ale juniorului familiei acele produse cosmetice sau de îngrijire personală.

Covoraș de baie

Deși despre covorașele de baie am putea vorbi, pe larg, de data aceasta am ales varianta simplificată. Sunt voci care susțin că nu mai are ce căuta în baie, deoarece umezeala destul de mare din această cameră îl face să devină un teren propice pentru dezvoltarea microbilor. Cu toate acestea, poți scăpa de acest neajuns folosind un covor de baie din PVC, care te ajută să eviți incidentele neplăcute, cum ar fi alunecarea pe gresie atunci când ieși din cadă sau de la duș. Un covor de baie antiderapant este pur și simplu perfect!

Coș de gunoi

Este de dimensiuni mult mai mici față de cel din bucătărie, și cel din baie trebuie folosit doar pentru a arunca articolele de igienă.

Perdea de duș

Aici nu este neapărat vorba despre un accesoriu obligatoriu, mai ales dacă ai cabină de duș. În schimb, dacă te numeri printre cei care au și cadă în camera lor de baie, este mai mult decât necesară. Ai parte de intimitatea dorită, și nici apa nu ajunge pe pardoseală. Dar, cu siguranță, faptul că îți oferă acea intimitate de care ai nevoie este cel mai bun argument pentru a face o astfel de achiziție.

Perie pentru vasul de toaletă

Dacă ții la sănătatea familiei tale, spălarea vasului de toaletă este mai mult decât necesară. Prin urmare, chiar ai nevoie de o perie pentru acesta, și pentru un aspect mai plăcut, poți opta pentru cea care este prevăzută cu un suport care o maschează foarte bine.

Suport pentru hârtia igienică

Pare de la sine înțeles că există în orice baie? Atunci cu siguranță vei rămâne fără cuvinte atunci când îți vom spune că multe persoane nu îi găsesc utilitatea. Noi te sfătuim totuși să nu renunți la acest accesoriu, pentru că baia ta va fi mult mai ordonată, și nici nu riști mici incidente pe care nu le dorești.

Oglinda

Am trecut și oglinda la lista de accesorii care nu au voie să lipsească din camera ta de baie, deși este prezentă de fiecare dată. Optează pentru modele de bună calitate, și care se potrivesc de minune cu celelalte elemente care se regăsesc în baia ta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si