Close sidebar
Close sidebar

Accident cu patru victime în Vrancea! Evenimentul a fost provocat de un şofer în stare de ebrietate avansată

Patru persoane au fost rănite, joi seară, într-un accident produs între Focşani şi localitatea Garoafa, pe DN 2 E 85, traficul fiind blocat pe ambele sensuri. Şoferul care ar fi responsabil de producerea accidentului este în stare avansată de ebrietate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele informaţii furnizate de IPJ Vrancea, patru persoane au fost rănite în urma impactului frontal dintre două autoturisme.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de la ISU Vrancea între care o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La sosirea pompierilor, cele patru victime erau conştiente, răniţii fiind evacuaţi înainte de sosirea echipajelor. Trei răniţi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi unul de autospeciala de transport victime multiple.

Şoferul care ar fi provocat accidentul, din primele date, este în stare avansată de ebrietate.

El are o alcoolemie de 1.11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Traficul pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa, este blocat pe ambele sensuri de mers.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI