Mașina în care se aflau patru tineri s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Unul singur dintre pasageri a scăpat cu viață. Cei trei tineri decedați au fost găsiți aruncați din mașină pe o rază de 50 de metri. 

Citeste si: VIDEO| O gravidă de 20 de ani, infectată cu COVID-19, a murit

Trei tineri, morți pe loc în accidentul rutier

La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei, informează Monitorul de Botosani.

"Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Citeste si: Un TIR încărcat cu motoare auto s-a răsturnat pe DN 5. Șoferul TIR-ului a fost rănit.

UPDATE. Cine sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața

Surse din localitate, au precizat pentru  Gândul  că la volanul BMW-ului se afla un polițist. Acesta se numea Marius și avea 28 de ani. Polițistul avea domiciliul în comuna Ripiceni, dar lucra la IPJ Iași, fiind repartizat în comuna Bivolari.

Tânărul era căsătorit și era tatăl unui copil de o lună.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Al doilea este Răzvan, un tânăr de 24 de ani, iar cea de-a treia victimă a tragediei rutiere este Alexandru C., fiul fostului viceprimar al comunei Ripiceni. Băiatul avea doar 22 de ani.

Citeste si: Tragedie în lumea justiției. O celebră judecătoare a Tribunalului Gorj a încetat din viață după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Cum s-a produs accidentul

Toți cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice toată noaptea și se aflau cu mașina pe drumul ce leagă Săveni de Botoșani.

La volan se afla tânărul de 24 de ani, care ar fi vrut să evite impactul cu o altă mașină, de pe contrasens. Acesta a bruscat volanul, iar mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Citeste si: Un bărbat a murit strivit de propria mașină

Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si