Virginia Armega, medic în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, este una dintre victimele accidentului de la Țicleni, în care șase persoane au fost rănite.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un bărbat de 52 de ani a pierit după ce trotineta pe care se afla a fost acroșată de o mașină

Doctorița de la ATI se afla în fața curții sale din Țicleni în momentul în care a fost accidentată.

Femeia tocmai își înmormântase socrul, transmite presa locală.

O șoferiță a ieșit de pe un podeț fără să se asigure și mașina a fost lovită de un microbuz, care a ricoșat într-o a treia mașină și mai apoi în medic.

Dr. Virginia Armega ar fi fost prinsă între autoturism și gard, potrivit Gorj Online.

"O mamă plină de iubire, medic devotat oamenilor"

Medicul se află în stare gravă, fiind transferată la Spitalul Universitar de Urgență București cu traumatism cranio cerebral și multiple traumatisme toracice.

“În urma unui accident rutier, DR. VIRGINIA ARMEGA, medic ATI Spitalul TG. JIU, o minune de om (mamă plină de iubire, medic devotat oamenilor și profesiei sale, prietenă de suflet sprijinitoare) are nevoie, azi, mare nevoie, ca Dumnezeu să facă, pentru viața ei, de data aceasta, o minune.

Și, cum Dumnezeu lucrează prin oameni, facem un apel, în seara aceasta, la toți profesioniștii minune ai spitalului Universitar, rugându-i să-i fie acestei femei, salvatori de viață. Mulțumiri”, a transmis pe un grup de socializare un medic din Gorj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Dr. Virginia Armega, se află în stare gravă după accidentul din Țicleni

Dr. Virginia Armega, se află în stare gravă după accidentul din Țicleni

[Sursa foto: Gorjonline.ro]

Cum s-a produs accidentul din Țicleni

Şase persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, pe raza localităţii Ţicleni, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au fost sesizaţi, prin 112, de un participant la trafic cu privire la faptul că pe drumul judeţean DJ 675, la Ţicleni, a avut loc un accident rutier cu victime.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, constatând că, în timp ce o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeţ, pentru a ieşi în strada principală DJ 675, cu un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa pe DJ 675 Ţicleni, din direcţia Peşteana Jiu către Târgu Cărbuneşti.

În urma coliziunii, microbuzul ar fi ricoşat în partea stângă a direcţiei de mers, ar fi acroşat un alt autoturism şi ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 53 de ani, din oraşul Ţicleni, şi a unui bărbat de 54 de ani, din aceeaşi localitate, aflaţi pe acostament.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În ce stare se află acum legendarul pilot: "Doar trei oameni îl pot vizita"- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, cât şi a două pasagere din microbuz.

La faţa locului s-au prezentat echipaje de ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu ocazia testării cu aparatul etilometru a conducătorilor auto rezultatul a fost negativ, la ambii conducători auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si