Surse medicale au declarat ca elevul de zece ani de sa scoala din Medisani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti unde medicii au decis sa-l opereze de urgenta.

Copilul a calcat pe o bucata de fier beton care i-a intrat in picior, incidentrul producandu-se in curtea scolii.

Fiindca bucata de metal iesea dintr-un spalier de aproximativ un metru, intreg spalierul a fost luat si urcat in ambulanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un copil de zece ani de la o scoala din judetul Arges s-a ranit, miercuri, in circumstante inca neelucidate si a fost preluat de pompierii de la descarcerare.

Potrivit primelor date transmise de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, un echipaj de descarcerare a intervenit la o scoala din comuna Merisani pentru a acorda primul ajutor unui copil in varsta de zece ani care s-a ranit, avand in picior o bucata de fier beton cu diametrul de sase milimetri care provine de la vita de vie.

Copilul

a fost preluat de paramedici si urcat in autospeciala ISU, cu tot cu bucata de fier, urmand a fi transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Pe drum, copilul va fi preluat de o masina a Serviciului de Ambulanta.

Surse medicale au declarat, pentru News.ro, ca in situatiile in care exista un corp strain in organism, nu se recomanda indepartarea acestuia decat intr-o sala de operatie, intrucat exista posibilitatea declansarii unei hemoragii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si