Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit langa Timisoara. Un barbat si o femeie au murit pe loc, 4 persoane au fost ranite

Un accident soldat cu moartea a doua persoane si ranirea a trei a avut loc la iesirea din Timisoara spre Parta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit ISU Timis, un barbat si o femeie au decedat pe loc, iar patru persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri.

"ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier între 3 autoturisme, la ieşirea din Timişoara spre Parţa.
În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 1 victimă de sex masculin încarcerată decedată şi o victimă de sex feminin decedată.

Dintre celelalte 4 victime- una de sex masculin a fost încarcerată conştientă, o victimă de sex feminin a avut un atac de panică, iar alte două victime (17 şi 15 ani) au fost transportate la spital cu leziuni uşoare.
La locul intervenţie s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi 7 subofiţeri, 2 echipaje SMURD şi 3 ambulanţe SAJ"
, scrie pe contul de Facebook ISU Timis.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI