Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit. Patronul unui cunoscut lant de cafenele a murit

Un anar in varsta de 36 de ani a murit in conditii cumplite dupa ce a scapat de sub control BMW-ul pe care il conducea, bolidul zdrobindu-se de un stalp.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Accidentul s-a petrecut sambata dupa-amiaza, in jurul orei 16.40, in conditii de ploaie torentiala, pe strada Humorului, la intrarea in Suceava, in dreptul Savcom. Tanarul isi deschisese de anul trecut doua cafenele de succes in zona centrala a municipiului Suceava si se pregatea sa-si extinda afacerea, scrie Monitorul de Suceava.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Marian Cosovan conducea autoturismul BMW pe sensul dinspre Gura Humorului spre Suceava. in zona de sens unic, cu doua benzi, soferul a pierdut control asupra masinii, pe fondul vitezei si al carosabilului ud. Bolidul a derapat si a lovit mai multe obsacole din afara carosabilului, printre ele un transformator electric si un stalp.

Impactul cu stalpul a fost cel faal, mai ales ca BMW-ul s-a zdrobit de stalp din lateral.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI