Zece persoane au ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un parapet şi s-a răsturnat pe DN1, în zona localităţii Păuleşti.

Un microbuz care transporta muncitori a intrat intr un parapet şi s a răsturnat pe DN1. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Păuleşti la trecerea de cale ferată.

În microbuz se aflau 16 persoane, anunţă ISU Prahova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toate persoanele au ieşit din microbuz, fiind evaluate medical.

Accident rutier pe DN 1
Accident rutier pe DN 1

10 persoane, transportate la spital cu diferite traumatisme 

Zece dintre ele au fost transportate la spital cu diferite traumatisme. Patru persoane care se aflau în microbuz au refuzat transportul.

La locul accidentului au fost mobilizate u echipaj de stingere, unul de descarcerare, trei de prim ajutor şi una de transport victime multiple.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a transmis că accidentul s-a petrecut pe direcţia Câmpina-Ploieşti, traficul în zonă derulându-se alternativ dirijat pe o bandă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si