Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit: Tir intrat pe contrasens. 4 persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 19, în judeţul Satu Mare, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz cu pasageri.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare că tirul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

Accidentul a avut loc pe DN 19, între localitatea Moftinu Mic şi municipiul Carei, conform news.ro.

Poliţiştii au stabilit că un şofer de 40 de ani, din judetul Bistriţa-Năsăud, care conducea un ansamblu tractor şi remorca, a ajuns pe contrasens, în urma unei defecţiuni a unui disc de frânare de la capul tractor, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu Mare.

Citeste si: Un şofer a spulberat terasa unui restaurant din Oradea

 

Astfel, camionul s-a ciocnit cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus. De asemenea, în accident a fost implicat şi un autoturism, care circula în spatele microbuzului şi care a ajuns pe acostament după ce şoferul a încercat să evite impactul.

Autototurismul a suferit avarii, dar nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

În urma accidentului, patru persoane din microbuz au fost rănite: şoferul microbuzului, în vârstă de 42 de ani, şi trei pasageri de 39, 43 şi 45 de ani.

 

Citeste si: 14 morţi după ce un submarin rusesc a sărit în aer

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, una dintre victime- şoferul microbuzului- a rămas încarcerată.

Iniţial, a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD de la Târgu Mureş, dar ulterior medicul de pe ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă a decis să renunţe la intervenţia acestuia.

 

Citeste si: Prinţesa Diana trebuia să joace alături de Kevin Costner în continuarea filmului „The Bodyguard”

 

După descarcerare, şoferul microbuzului a necesitat măsuri de stabilizare şi de prim-ajutor, în vederea transportului în siguranţă la Unitatea de Primiri Urgenţe, au spus reprezentanţii ISU Satu Mare.

În urma accidentului, traficul pe DN 19 a fost blocat pe ambele sensuri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI