Close sidebar
Close sidebar

Accident de circulație pe DN2. Au fost implicate trei autoturisme și un microbuz

Un accident de circulație s-a petrecut în această dimineață pe DN2 București-Urziceni, în care au fost implicate trei mașini și un microbuz. Nimeni nu și-a pierdut viața.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil umed, pe DN2 București-Urziceni, undeva în zona localității Sinești, județul Ialomița, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accident de circulație pe DN2

Se pare că au fost două persoane rănite, iar după 30 de minute traficul și-a revenit la normal.

În Ialomița, grav accident rutier

Vă reamintim că un accident grav a avut loc pe data de 5 octombrie, pe un drum din Ialomiţa. Un TIR a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Zece oameni și-au pierdut viața, între care și doi șoferi ai automobilelor implicate.

Citeste si: VIDEO| Șofer beat, oprit de martorii accidentului pe care l-a provocat. Ce a urmat e greu de închipuit

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Imagini șocante cu bătrâna plimbată între spitale până a murit

Opt dintre femeile care au murit în accident erau mame și aveau fiecare cel puțin câte un copil. Pentru motive încă necunoscute, șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de microbuz, care ar fi circulat regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic, încât ambele autoturisme au ajuns pe câmp.

După doar câteva minute după ce s-au urcat în microbuz, opt dintre femeile din microbuz și-au pierdut viața în accidentul produs de șoferul de TIR.

Citeste si: Acuzații șoc în cazul Caracal: Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi întâlnit cu Luiza

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI