Șoferul- băut bine- a dat de bănuit oamenilor după ce a condus haotic și a lovit două autoturisme pe șoseaua Fundeni.

A lovit o mașină ce se deplasa regulamentar, și-a continuat drumul pe șoseaua fundeni unde a lovit o adoua mașină, de această dată parcată. În urma impactului și mașina șoferului a fost serios avariată și a ramas la fața locului pentru că eș a fost dus la audieri.

Citeste si: Accident în lanţ pe autostradă, în judeţul Timiş. Cinci oameni au ajuns la spital

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu toate că abia stăpânea volanul, bărbatul s-a încăpățânat să meargă mai departe cu mașina. Putea provoca dezastru în calea lui, de aceea martorii au încercat să-i oprească aventura periculoasă.

Șofer beat, oprit de martorii accidentului pe care l-a provocat

Pentru ca individul să nu fugă, oamenii au făcut scut în jurul mașinii. Cu greu l-au putut stăpâni. La un moment, șoferul turmentat era cât pe ce să-l izbească pe un biet bătrân aflat în calea lui.

În cele din urmă, oamenii au reușit să îl țină acolo până când au ajuns polițiștii.

Șoferul a refuzat să-i fie recoltat sânge pentru probe biologice, astfel că polițiștii i-au făcut dosar penal. A fost lăsat liber, iar primul lui gând a fost să-și recupereze mașina. Nu a apucat să urce la volan că s-a luat la bătaie cu alți doi indivizi, în același loc.
Agenții au venit din nou și au mai deschis un dosar penal pe numele lui.

În plus, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului.

Citeste si: VIDEO| Polițiști luați la rost de un bucureștean, după ce și-au parcat mașina pe trecerea de pietoni


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si