Close sidebar
Close sidebar

Accident de proporții provocat de un tânăr de 18 ani. A pierdut controlul volanului și a lovit alte trei mașini

Un accident de proporții a avut loc în Cluj. Evenimentul rutier a fost cauzat de un tânăr, în vârstă de 18 ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Șoferul a intrat în coliziune cu alte trei mașini.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băiatul, de 18 ani, mergea pe sensul către Centru-Aeroport, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Autoturismul său a intrat în coliziune cu alte trei mașini, care erau parcate regulamentar. Șoferul a intrat apoi într-un arbore ornamental, scrie cancan.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan e în lacrimi! Fina sa a pierdut sarcina: „Cele mai grele zile ale vieții noastre”

Accident de proporții provocat de un tânăr de 18 ani. A pierdut controlul volanului și a lovit alte trei mașini

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritățile, sosite la locul faptei, au declarat că nu s-au înregistrat victime, iar tânărul, în vârstă de 18 ani se află în afara oricărui pericol. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto și au constatat că bărbatul nu a consumat alcool.

Citeste si: Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială: “De ce e discriminare? Stresul e mai mare decât în orice altă meserie”

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea de abrogare a recursului compensatoriu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI