Close sidebar
Close sidebar

Accident deosebit de grav, noaptea trecuta, in Bistrita! Autoritatile au numarat 7 victime!

Un accident cumplit a avut loc, noaptea trecuta, in Bistrita Nasaud, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. In urma impactului, sapte persoane au fost ranite.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un accident deosebit de grav a avut loc la Livezile, in Bistrita Nasaud. Nenorocirea s-a produs noaptea trecuta, dupa ce un autoturism s-a ciocnit violent de un altul ce mergea regulamentar. Totul s-a intamplat din cauza unui sofer neatent, care nu s-a asigurat deloc la intrarea pe un drum national si a lovit in plin un autoturism in care se afla o familie cu copii.

La fata locului s-au deplasat imediat echipaj SMURD de prim ajutor si terapie intensiva mobila din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, dar si echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud, scrie observator.tv.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Poltia urmeaza sa demareze o ancheta pentru stabilirea, cu exactitate, a circumstantelor in care s-a produs accidentul. In urma impactului violent dintre cele doua autoturisme a rezultat ranirea grava a sapte persoane, care au avut nevoie de ingrijiri medicale de specialitate.

Echipajele de interventie au stabilit ca ”in accident au fost implicate sapte victime, patru adulti si trei minori, (constiente, cooperante)”, a precizat Cristina Racila, purtatorul de cuvant al ISU Bistrita-Nasaud.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI