Close sidebar
Close sidebar

Accident devastator între un microbuz și au autoturism. Un copil de 3 ani a intrat în comă

Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.Un copil de 3 ani este în comă.

Georgiana Balaban,

Accident cumplit în Brașov. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un accident produs, miercuri, pe DN 1S, în judeţul Braşov, fiind implicate un autoturism şi un microbuz. Între cei şase răniţi se află doi copii, din care unul, în vârstă de trei ani, este în comă.

Accidentul rutier s-a produs, pe DN 1S, la ieşirea din Veneţia de Jos spre Părău, între un autoturism şi un microbuz.

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 3 echipaje SMURD, acolo acţionând şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Citeste si: Accident șocant într-un salon: O femeie a orbit! Cum s-a întâmplat

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Autoritățile au intervenit de urgență. [Sursa foto: google]

Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului două persoane au decedat, fiind vorba despre o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 20 de ani).

Citeste si: VIDEO- Două fetițe, în pericol de moarte. Accident cumplit cu trenul

De asemenea, au fost răniţi patru adulţi (trei bărbaţi şi o femeie, conştienti si cooperanţi), un copil de 7 ani, conştient şi cooperant, dar şi un copil de 3 ani, aflat în comă.

În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI