Close sidebar
Close sidebar

Accident devastator pe sosea! 10 oameni au murit, alti 20 sunt raniti dupa ce un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat pe autostrada

Tragedie pe o autostrada din apropiere de Sofia in aceasta dimineata. Un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat, iar in urma accidentului, 10 persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autocarul a fost izbit din lateral de un alt autovehicul care circula cu o viteza uriasa. Masina s-a rasturnat de cateva ori, iar pasagerii au ramas blocati in interior, multi dintre ei fiind salvati abia la interventia echipelor de descarcerare.

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber- kanald.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Seful companiei care gestiona autocarul lovit a declarat ca acesta facea curse regulate intre capitala Bulgariei si statiunile de la Marea Neagra.

Conform presei din strainatate, Bulgaria se afla pe locul al doilea, dupa Romania, in ceea ce priveste numarul persoanelor decedate in urma accidentelor rutiere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI