„Traficul este oprit pe DN 21 Slobozia – Drajna, în zona localităţii Constantin Brâncoveanu, judeţul Călăraşi, după ce un autotren a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, la faţa locului urmând să aterizeze un elicopter pentru preluarea victimelor”, mai indică sursa citată.

Citeste si: Accident înfiorător în Dâmbovița, cu 8 victime. Un camion a spulberat un microbuz. A intervenit elicopterul SMURD

Este estimată reluarea circulaţiei  în 60 minute.

Tragedie în stațiunea Mamaia: un motociclist a decedat în urma unui accident provocat de un bărbat în vârstă de 80 de ani

Un bărbat în vârstă de 80 de a provocat un accident, în stațiunea Mamaia, în urma căruia un motociclist în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața.

Citeste si: Carambol pe A1. Două microbuze și un autoturism s-au ciocnit violent

Potrivit martorilor, conducătorul autoturismului un bărbat în vârstă de 80 ani, i-a tăiat calea motociclistului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un motociclist a decedat în urma unui accident provocat de un bărbat în vârstă de 80 de ani

Potrivit anchetatorilor, a vrut să vireze la stânga peste linia dublă continuă, moment în care motociclistul a intrat în plin în autoturism.

În ciuda eforturilor depuse de medicii ajunși la fața locului, motociclistul în vârstă de 28 de ani n-a mai putut fi salvat.

Citeste si: Suspiciuni după accidentul mortal

„Era un băiat de mare valoare. Era un familist convins…nu sunt cuvinte de spus pentru acel băiat. Dzeu să-l ierte. E nenorocire mare, are doi copilași. Este născut și crescut aici, în Dorobanțu. Păcat, o nenoricire”, a declarat Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu.

Motociclistul care și-a pierdut viața în urma impactului era căsătorit și avea doi copii.

Citeste si: Când se recomandă să treci la cauciucurile de iarnă. Vezi ce spun specialiștii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si