Un șofer fără permis a lovit trei mașini parcate în municipiul Constanța în timp ce era urmărit de polițiști, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Citește si: Accident înfiorător în Dâmbovița, cu 8 victime. Un camion a spulberat un microbuz. A intervenit elicopterul SMURD

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că sâmbătă seara, polițiștii au făcut semnal de oprire pentru o mașină, care şi-a continuat deplasarea.

În timp ce era urmărit de polițiști, șoferul a lovit trei mașini parcate.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 23.35, polițiștii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate”, a transmis IPJ Constanța.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Două autoturisme au ars ca torțele în Iași. Atac de tip mafiot sau răzbunare?

Polițiștii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru această perioadă. De asemenea, anchetatorii au mai aflat că mașina respectivă este proprietatea unei femei, în vârstă de 51 de ani.

Citește si: Accident produs de o șoferiță de 18 ani din Neamț. O minoră a fost rănită și dusă la spital

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Citește si: Cine era Dani, motociclistul de 28 de ani care a murit în urma accidentului din Mamaia. Tânărul avea doi copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si