Polițiștii doljeni l-au identificat pe șoferul care a lovit cu mașina o fată în vârstă de 10 ani care traversa strada și apoi a fugit de la locul accidentului. El are 21 de ani și este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ce au transmis autoritățile

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a transmis, vineri, că polițiștii au continuat cercetările în urma accidentului produs pe strada Bariera Vâlcii din Craiova şi au identificat autoturismul implicat în eveniment.

Citește si: Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea drumului E85

„Un tânăr de 21 de ani, din comuna Galiciuica, este bănuit că în ziua de 19 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bariera Vâlcii, din Municipiul Craiova, ar fi surprins şi accidentat o minoră de 10 ani, din localitate, după care ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie”, a anunțat IPJ Dolj.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO- Un cunoscut om de afaceri a fost implicat într-un accident, după ce ar fi consumat alcool

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citește si: Accident la Suceava: o cisternă încărcată cu vin a intrat într-o coliziune cu un utilaj agricol

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați de reprezentanții unui spital din Craiova despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat un bărbat împreună cu fiica sa, de 10 ani, din Craiova. El a povestit că, în timp ce fata traversa strada Bariera Vâlcii din Craiova, a fost accidentată de un autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea.

Citește si: Modificări noi în Codul Muncii. Ce drepturi vor avea salariații care au urgențe în familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si