Close sidebar
Close sidebar

Accident extrem de grav pe E 581. Două persoane și-au pierdut viața

Accidentul a avut loc în această dimineață. Printre victime se află și un copil de un an.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un accident de o gravitate deosebită a survenit in aceasta dimineata, pe E581 intre localitățile Berheci si Ireasca. Pompierii Sectia Tecuci au fost solicitați sa intervină la un accident rutier intre un autoturism si o autoutilitara de 7,5 tone, din care au rezultat 3 victime inconstiente. S-au deplasat o autospeciala si echipajul SMURD impreuna cu un echipaj SAJ. Salvatorii au găsit la locul incidentului o familie formată din tineri părinți și un copil, acesta din urmă fiind scos de către participanții la trafic.

Citeste si: Guvernul intenţionează realizarea unui pasaj rutier peste calea ferată Bucureşti-Constanţa, în zona Drajna

Pompierii militari au actionat pentru descarcerata femeii,care prezenta multiple traumatisme, precum si pe bărbat,care avea leziuni incompatibile cu viata. Mama copilului a fost transportată de ambulanta SAJ la Spitalul Municipal Tecuci, iar copilul a fost preluat de către ambulanta SMURD.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Brazilia a înregistrat un nou vârf al contaminărilor, în timp ce Sao Paulo iese din izolare

Accidentul s-a produs în jurul orei 5:45, între Berheci și Priponești, pe DN 24/ E 581.

Potrivit primelor cercetări, șoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galați.

Șoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultat- negativ. In cazul șoferului decedat, alcoolemia va fi stabilita la autopsie.
Poliția va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Femeia avea 23 ani,copilul 1 an. In acest moment au fost declarați decedati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI