Close sidebar
Close sidebar

Accident feroviar in Vaslui! A fost chemat de elicopterul SMURD de urgenta

Trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren, vineri, la o trecere de cale ferata din judetul Vaslui.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Vaslui Silvia Manta, accidentul s-a produs in Gara Rosiesti, unde un autoturism a fost lovit de un tren care circula pe ruta Iasi- Galati.

In urma impactului, au fost ranite trei persoane - doi barbati si o femeie- care au ramas  incarcerate. Doua dintre persoane sunt inconstiente iar una este dintre ele este intr-o stare mai buna, toate victimele fiind preluate de medicii de la ambulanta. Prefectul judetului a solicitat un elicopter SMURD pentru una dintre victime, aflata in stare critica.

Traficul rutier dar si cel feroviar sunt blocate in urma accidentului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI