Close sidebar
Close sidebar

Accident feroviar teribil în Cehia. Cel puțin 4 oameni au murit și 23 sunt răniți

Patru oameni au murit și 23 sunt răniți după ciocnirea a două trenuri în Cehia, în noaptea de miercuri spre joi, transmite presa internațională.

Sorin Negru,

Accident feroviar în Cehia, în orașul Pardubice - la 100 km est de Praga

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Cel puțin patru persoane au murit după ce un tren de pasageri s-a ciocnit frontal cu un tren de marfă în Republica Cehă, potrivit Sky News.

Ministrul Transporturilor, Martin Kupka, a declarat că linia ferată dintre Praga și partea de est a țării trebuie să fie închisă în timp ce autoritățile investighează coliziunea.
"Nu putem specula cu privire la cauza accidentului”, a spus domnul Kupka.

Compania de trenuri de stat, Czech Railways, a declarat că este probabil că linia va rămâne închisă cel puțin 24 de ore "din cauza amplorii accidentului”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cum s-a produs coliziunea de trenuri din Cehia

[Sursa foto: Twitter]

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI