Close sidebar
Close sidebar

Accident GRAV în Hunedoara. O femeie a fost decapitată de o betonieră

Accident grav între localitațile Rușor și Pui, în județul Hunedoara, pe DN 66, după ce un autoturism s-a izbit de o betonieră.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie a fost decapitată, o fetiță este în stare gravă la spital, iar soțul acesteia este încarcerat, în urma gravului accident în care autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal de betonieră.

La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță și SMURD Baru, un medic de la Hunedoara și un echipaj C1 de la Deva. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Fetița de 7 ani prezintă fracturi la ambele femururi. Șoferul mașinii, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Vulcan, care circula din direcția Hațeg-Petroșani, este încarcerat. “Conducătorul autoturismului care circula din direcția Hațeg-Petroșani este un bărbat de 63 de ani, din municipiul Vulcan, pasagera decedată este 56 de ani, tot din Vulcan, iar fata rănită, nepoata celor doi are șapte ani.

Cauza o constituie pătrunderea pe contrasens. Polițiștii vor efectua cercetări privind circumstanțele producerii evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal”, a informat IPJ Hunedoara.  

Șoferul de pe betonieră are 42 ani și nu a fost rănit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI