Close sidebar
Close sidebar

Accident grav in Timis, soldat cu moartea a cinci persoane! Printre victime se numara si un copil de opt ani!

Patru oameni au murit pe loc, iar un al cincilea la spital, in timp ce un copil de opt ani a fost ranit in urma unui accident rutier care a avut loc in noaptea de luni spre marti in judetul Timis.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti in satul Pustinis, comuna Uivar. In masina implicata in accident, inmatriculata in Belgia, se aflau o femeie, patru barbati si un copil de opt ani. Cu totii au fost in timpul zilei in orasul Jimbolia si se intorceau acasa, la Toager, iar pe drum s-au oprit la un restaurant in comuna Uivar.

La un moment dat, pe drumul de intoarcere spre casa, soferul a ratat o curba aflata la iesirea din Uivar, autoturismul scapat de sub control a iesit de pe carosabil, a rulat pe iarba aproximativ zece metri, apoi a lovit o cale ferata dezafectata care traverseaza zona, pe care a indoit-o. In urma impactului, autoturismul s-a rasturnat, rostogolindu-se aproape 50 de metri, apoi s-a oprit in vegetatia din apropierea caii ferate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Soferul unui autobuz a observant accidentul si a sunat la numarul de urgente 112 pentru a intervene echipajele de descarcerare. Pompierii au taiat plafonul autoturismului pentru a recupera victimele.

Femeia si trei barbati au decedat pe loc in urma accidentului. Un al patrulea barbat aflat in masina a fost grav ranit, iar copilul de opt ani a fost ranit usor, fiind in stare de soc dupa ce si-a pierdut ambii parinti in accident.

Cei doi au fost transportati la spital in Timisoara, insa barbatul nu a mai putut fi salvat, in ciuda eforturilor medicilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI