În urma unei sesizări pe data de 22 noiembrie, în jurul orei 12:00, polițiștii au intervenit în cazul unui accident rutier, în care un bărbat a decedat, iar altul a fost rănit grav.

Mașina în care se aflau a lovit un TIR, pe un drum județean din Arad. Impactul a fost unul puternic.

,,Un bărbat de 31 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.

682, în afara localităţii Ususău, a intrat in coliziune cu un autocamion", precizează Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.  

Unde a avut loc accidentul rutier?

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 682, înainte de localitatea Lipova, dinspre Ususău, după o depăşire imprudentă, potrivit ISU Arad.

Accident grav la Arad, între o mașină și un TIR

Accident grav la Arad, între o mașină și un TIR

[Sursa foto: specialarad.ro]

Ce au transmis reprezentanții IPJ Arad?

În contextul accidentului, reprezentanții IPJ Arad au precizat următoarele:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Șerban Huidu, implicat într-un nou accident în Capitală. După tragedia provocată în 2011, el nu a mai avut permis timp de 11 ani: „Am șoferi, are cine să mă conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina!”

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 31 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682, în afara localității Ususău, a intrat in coliziune cu un autocamion. În urma impactului, pasagerul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, și-a pierdut viața, iar șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital.

Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului autocamionului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, iar șoferului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier

Echipajele de salvare au intervenit la fața locului

În acest context, la fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție.

Citește și: EXCLUSIVITATE NewsTime! Șerban Huidu, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident, în Capitală

„Intervin pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție. La locul evenimentului intervine un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

Intervenția este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Arad, potrivit specialarad.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si