Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Buzau dupa ce o masina s-a ciocnit cu o autoutilitara. Cinci persoane, printre care doi copii, sunt blocate sub fiare

Cinci persoane, printre care trei copii, au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit pe şoseaua de centură a Buzăului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoturismul, înmatriculat în Ucraina, circula dinspre Râmnicu Sărat spre Bucureşti, iar la un moment dat a derapat, a acroşat un parapet, apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene (IPJ)  Buzău.

Victimele, care erau pasagere în autoturism şi au rămas încarcerate, sunt doi adulţi în vârstă de aproximativ 35 de ani şi trei copii de 3, 6 şi 10 ani.

Conform reprezentanţilor IPJ Buzău, circulaţia în zona producerii accidentului este blocată, iar răniţii primesc îngrijiri medicale, în prezent necunoscându-se starea acestora.

La faţa locului a ajuns un echipaj de decarcerare şi mai multe ambulanţe care îi vor transporta pe cei cinci răniţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

La această oră, la Buzău plouă iar carosabilul este umed.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI